Nog één stapje en we zijn er

——– bericht ——–
Onderwerp: Fernand heeft al weer gelijk. groetjes M.
Datum: Wed, 8 Jun 2016 11:50:23 +0200
Van: M. <@…all.nl>
Aan: Fernand Haesbrouck <fernand@>, F <@…net.nl>

Het geheugen in de astrocyten van gezonde zenuwcellen verbranden door psychotisch makende ‘medicatie’ tot de samengeklonterde afval, zoals beschreven en aangetoond in deze studie.


De gevarenreflex waarmee het lichaam daarop reageert – doping – , wordt zeer onterecht als therapeutisch heilzaam uitgeroepen.

Wanneer wetenschap afweer vermoedt focust de gedachtengang meteen op microben.
Alvast een goed begin.

Ik lees zelfs het woord: imuunsysteem.
Een begin van kennis of zal het wijsheid zijn?
Wie zal het zeggen.
Alvast een evidentie die kan tellen.

Plakkerig eiwit, dat men samengeklonterd afval is gaan noemen.
Maar wat leert het tekeningetje dat erbij staat?

Het axon van een neuron dat via de synaps (200-300 Angstrom groot) een magnetische impuls moet doorgeven naar de dendriet van een volgend neuron, bestaat uit eiwitmateriaal met een inhoud van fysiologische vloeistof met daarin ondermeer vesikels en mitochondrien.

Die vesikels zijn de (afschermende) stockeerruimtes van tientallen soorten  neurotransmitters, die door de mitochondrien worden gevormd uit de metabolieten van het spijsverteringsstelsel.
De afscherming van de celinhoud is nodig, precies omdat de electromagnetische velden van de energiebronnen die inhoud kunnen kapotverbranden.
Immers, wanneer een neuron een boodschap naar ander een neuron stuurt, zorgt de intelligentie van de fysiologie van die cel ervoor dat het signaal per impuls gecodeerd wordt in functie van het ontvangen signaal met gecodeerde informatie uit de eigen dendriet, dat van een ander axon was gekomen.
Na aanpassing van die ontvangen impuls aan wat het neuron intussen zelf aan informatie te bieden heeft (de astrocyten vormen het geheugen van het systeem), componeert er zich een nieuw samengesteld elektromagnetisch signaal om de boodschap op die manier verder te sturen.

De (honderden) neurotransmitters die daarbij vereist zijn vormen per milliseconde op tientallen miljarden plaatsen tegelijk in het lichaam, fijn gecodeerde berichten, die levende wezens niet alleen in stand houden, maar bovendien zelfs een gedrag kunnen doen aanleren of afleren.

Uit nieuwsbrief 892

Wanneer de fabriekjes van de mitochondrien als brandstof nu (fake-)materiaal aangeboden krijgen, in plaats van een gezonde voeding, dan zullen glutamaat-cycli of  fenylalanine-cycli grondig het noorden kwijtraken en afgewerkte stoffen afleveren die door de beschikbare stockeerruimtes helemaal niet zullen herkend worden om ze beschermend op te vangen.

Hun magnetische velden dwalen dus rond in de fysiologisch kwetsbare omgeving, waardoor die energie de celinhoud van het neuron gaat kapotverbanden.

Vandaar dat eind vorige eeuw een onderzoek in Leiden heeft vastgesteld hoe amfetamines als fake-neurotransmittoren, de axonen vernielen.


Deze  vernielde axonen vormen aldus het samengeklonterd afvalmateriaal waarvan sprake in de gepubliceerde studie.

Vanwaar niet alleen maar dementie, maar ook nog kankers?

Dementie ontstaat, doordat het samengekonterd afval niet alleen verwoest neuron materiaal bevat maar ook de kapotgemaakte astrocyten, als de  geheugens van dit stukje zenuwstelsel.
Geheugenverlies?

Laat mij hier opnieuw  een woord uit de studie gebruiken.
Het imuunsysteem.

De formidabele intelligentie bestaat erin dat wanneer het zenuwstelsel in alarm gaat als er deeltjes ervan worden weggeknipt, het organisme een middel zal vinden om de agressie zo snel mogelijk op te sporen, maar ook om de aanvaller zo snel als mogelijk uit het lichaam te verwijderen.

Dat mechanisme staat bekend als de immunologie.

Als de agressor een virus of een bacterie is, dan zullen witte bloedcellen de zaak proberen op te knappen.
Maar als de afweer door bloedcellen alleen niet kan volstaan, komen weefsels ter hulp, met een versnelde aanmaak van cellenmateriaal, om de aanvaller meteen te omsingelen en onschadelijk te maken.

Die versnelde aanmaak van cellen heeft de geneeskunde, carcinogenese  genoemd.
Vandaar de … iatrogene kankers allerhande, op dit ogenblik, waarvan schijnbaar niemand in het medisch milieu de oorzaak KAN of WIL of MAG kennen.

Prodrugs, Indolen, Fenyalkylamines, Benzylpiperidines belasten het immuunsysteem door chronische afweer te veroorzaken.
Precies omdat het gebruik ervan neuronen verwoest, met kapot geheugenmateriaal en kankers als gevolg.

Al twaalf jaar probeer ik die stelling eenzaam –  en bovendien “niet-wetenschappelijk” – te verkondigen.

De echte wetenschap stelt immers, dat de werking van al dat moois, onbekend is en het liefst onbekend moet blijven.
Studies over een en ander concluderen steeds volgens het geijkte en wel wetenschappelijk patroon, dat – na alle mogelijk (vergeefs) onderzoek – er verder nog meer onderzoek zal nodig zijn.
Want wat als niet-wetenschappelijk is gebrandmerkt blijft taboe.

Eeuwig durend onderzoek om evidence- en FIF-based medicine commercieel in stand te blijven houden.

Meer uitleg over de rol van neuronen op nieuwsbrief 950

http://www.adhdfraude.net/pdf/NB950.pdf

 

Over admin

Belgian pharmacist. ( Ieper, Belgium) ° 13/01/1945 Author of the book : ADHD-medicatie: medische megablunder. ( ADHD-drugs: medical megablooper) ISBN: 978-909021709-3
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , . Bookmark de permalink.