Taboe op kennis wurgt medisch establishment

Al twee generaties krijgen artsen in spe geen onderwijs meer in de werking van geneesmiddelen, maar niettemin blijft het wereldwijde vertrouwen in die artsen steunen op de foute aanname dat ze kennis zouden hebben over de werking ervan, terwijl ze die kennis helemaal niet meer hebben.

De maatschappij van overheid, universiteiten tot het gewone volk wordt overspoeld door de lobbymachine en de macht van het geld waarmee een heerschappij via mindcontrol tot stand is gekomen.

Psychotica bestaan niet in het officiële taalgebruik en nog minder in de geneeskunde.
Terwijl ze wel in de medische praktijk vurig worden aangewend, al is het dan vermomd met academisch-klinkende koosnaampjes.

Geen van hen mag trouwens doping genoemd worden, terwijl de evidente werking van elk van hen onveranderd steunt op het stimulerend effect.

Anti-dementica of Alzheimer-medicatie, veroorzaken een tijdelijke schijn van alertheid omdat ze drogeren.  NB359

Anti-aritmica brengen een normaal kloppatroon tot stand door het hart met doping sneller te doen kloppen. NB817

Ook de remmers van het angiotensine-converterend-hormoon (ACE) werken volgens hetzelfde mechanisme (NB738)

Sommige orale anti-diabetica veroorzaken net als de andere doping (of psychotica?) precies dezelfde kwalijke bijwerkingen als het doodvallen of veranderend gedrag. (NB398)

Psychotica, die depressieven oppeppen noemt men anti-depressiva.

Hier combineer ik de uitleg uit NB251 en NB685.

Identiek dezelfde phenylpropylamine is zowel in Prozac als in Strattera de actieve metaboliet (groene kleur).

Om bedroefden alleen maar (chronisch) te drogeren gebruiken volwassenen 20mg/70kg.
Kinderen met ADHD maakt men met 80mg/70kg van hetzelfde, dwangmatig psychotisch.

Vandaar DE truc waarmee de farmaceutische industrie wonderbaar ‘geneest’.
Een psychoticum verandert in een anti-psychoticum door de dosis per keer te verhogen.

Wat artsen en beoordelingscommissies eigenlijk beter niet weten, is de waarheid waarmee het bedrijf Lilly grote winsten maakt en een financieel imperium op poten kan zetten.

De waarheid is dat zowel bij fluoxetine als bij atomoxetine, precies dezelfde metaboliet actief is, met het nieuwe amfetaminepatroon als kostbare en ‘helende’ doping.

Op moleculair gewichtsbasis is dezelfde phenylpropylamine in atomoxetine zelfs nog 18% actiever dan in fluoxetine.

Om nu te vermijden dat Strattera voor kinderen verboden zou worden, slaagde Lilly erin om de hoogste gezagsinstanties zover te krijgen, dat ze alvast fluoxetine (Prozac) voortaan ook voor gebruik bij kinderen hebben toegelaten.

Vraag is hierbij, of die hoogste gezagsinstanties nu WEL de waarheid weten over de actieve metabolieten, dan wel of ze overtuigd werden met het gebruikelijke gepingel van meer doorslaggevende aard.

Zelf ben ik geneigd om dat laatste te geloven.

Stel je anders alleen maar even voor, dat voortaan die hoogste gezagsinstanties de verboden dopinglijsten bij WADA zouden gaan opstellen (met de echte waarheid van Lilly) in plaats van de artsen, die alleen maar weet hebben van het goede dat Prozac en Strattera aan de mensheid te bieden heeft.

Terwijl sportlui anders wel de echte werking van die stoffen kennen.
Om daarmee ‘legaal’ het nieuwe amfetaminepatroon als basisdoping te kunnen gebruiken.

De bevolking hoort te weten dat geneeskunde al een tijdlang geen wetenschappelijke studie meer is, maar eerder een opeenvolging of bundeling van op ervaring gebaseerde wetenswaardigheden, een soort van collectieve anekdotes, eerder dan op wetenschappelijk bewezen feiten.’

Uit: NB678

Over admin

Belgian pharmacist. ( Ieper, Belgium) ° 13/01/1945 Author of the book : ADHD-medicatie: medische megablunder. ( ADHD-drugs: medical megablooper) ISBN: 978-909021709-3
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.