Dieet-adviezen negeren gezonde eetgewoonten

De dieet-leer vandaag speelt in op massief psychotica-gebruik binnen en buiten de geneeskunde.

De maatschappij schijnt ervan uit te gaan dat ongeveer iedereen nu of binnenkort een of andere pil zal slikken om de dagen en (of) de nachten comfortabel door te brengen.

Het repertorium van alle beschikbare comfort-medicatie momenteel steunt voor bijna 100% op een chemisch patroon, waarvan de werking om commerciële redenen voor het publiek onbekend wordt gehouden, maar wel degelijk gekend is bij de top die ervoor commercieel verantwoordelijk is.

Zo veroorzaken niet alleen de antidepressiva, anti-epileptica, maar ook sommige orale anti-diabetica, anti-dementica, sommige slaapmiddelen, anti-PTSD-medicatie, anti-migraine, anti-parkinsons, en thyroid-preparaten een verstoring in de evenwichtige aanmaak van osteoblasten en osteoclasten met een brozer beendergestel tot gevolg.

Vandaar dat de nieuwe eetadviezen vitamine D gaan promoten, omdat men vreest voor pandemieën van beender-aandoeningen.

Diezelfde medicatie veroorzaakt ook een verstoorde hormonen-huishouding, waarbij vooral de chemische effecten in de groep van de pro-drugs negatief worden beïnvloed door de chemie van simpele en natuurlijke suiker in het lichaam.
Vandaar het preventief willen verbannen van saccharose, omdat een hegemonie van de pillenindustrie daarmee in gevaar dreigt te komen.

Immers de synthetische zoetstoffen, zijn in lage doseringen psychotica van dezelfde soort – tevens ook handig bij het tot stand komen van de beoogde mindcontrol – terwijl aan dat marktsegment eveneens een stevige (eigen) verdienste hangt.

Het zou goed zijn als de huidige voedingsleer voortaan rekening houdt met de realiteit dat op vandaag gelukkig nog niet de complete massa van deze welvaartsmaatschappij chronisch de (hard)drugs van de farmaceutische industrie naast het meer voedzame tot zich neemt.

Waarmee ik bedoel dat chronisch overmatig vitamine-D toedienen of het bannen van natuurlijke suikers bij een bevolking die zich nog blijft voeden met alleen maar wat de natuur voortbrengt, een zodanige schade kan aanrichten, waardoor die individuen uiteindelijk dan ongewild toch in het rijk van de chemie en de mindcontrol zullen terecht komen.

Een evolutie die jammer genoeg al jaren onstuitbaar lijkt te groeien.

Dieetkunde zou minstens horen te wijzen op deze gevaarlijke kentering in het voeding- en ander middelen-gebruik bij deze maatschappij.
Bedenkelijke uitwassen in de farmacologie mogen geen invloed hebben op de leer van een gezonde voeding.
Nu overweegt de indruk immers, dat met ‘aangepaste’ voeding kan ingespeeld worden op de bijwerkingen van een algemeen en chronisch misbruik van schadelijke of giftige stoffen.

Gezonde tip: even rustig proberen na te denken, en met KENNIS van zaken een en ander op een rijtje zetten.

Een nog meer gezonde maar, schijnbaar onhaalbare tip: alle medicatie waarvan de bijsluiter leert : ‘werking onbekend’, van de markt halen.

Immers, in alle gevallen is de farmacologie  wel bekend, terwijl die stoffen nooit in omloop waren gekomen, als de werking ‘eerlijk’ wel bekend had mogen zijn.

Over admin

Belgian pharmacist. ( Ieper, Belgium) ° 13/01/1945 Author of the book : ADHD-medicatie: medische megablunder. ( ADHD-drugs: medical megablooper) ISBN: 978-909021709-3
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.